Apartmani MARINA

Apartmani MARINA

Podgora – Apartmani MARINA 

su idealan izbor za miran i opuštajući odmor, nalaze se na mirnoj lokaciji u blizini mora, prekrasnih plaža, centra i svih glavnih atrakcija.

Apartmani MARINA se okrenuti prema jugu i moru, s otvorenim pogledom (180°) na more i otoke. Moderno su opremljeni: klima uređaj, besplatni Wi-Fi, satelitska TV, mikrovalna pećnica i ostala potrebna oprema. Gostima je osigurano po jedno parking mjesto za svaki apartman, odmah pored naše kuće. Svaki apartman ima svoj ​​ulaz. 

Apartmani MARINA udaljeni su 40 m od Vile NEDIKA.

_____________________________________________________________________

logo mali     Apartman MARINA 1 (2+1)

Apartman MARINA 1 (2+1)

Apartman MARINA 1 (2+1) nalazi se u prizemlju kuće. Ukupna površina apartmana je 28 m2, a povezana vrtna terasa je površine 24 m2. Apartman se nalazi na južnoj strani kuće s djelomičnim pogledom na more. Apartman je idealan za obitelj s malim djetetom. 

Više

____________________________________________________________________

logo mali    Apartman MARINA 2 (2+1)

Apartman MARINA 2 (2+1)

Apartman MARINA 2 (2+1) nalazi se na drugom katu kuće. Ukupna površina apartmana je 36 m2, i balkona 6 m2. Apartman je u potpunosti okrenut prema moru i jugu, i ima prekrasan pogled (180°). Idealan je za sve one koji žele uživati neometanom pogledu na more, otoke i zalazak sunca.

Više

 ____________________________________________________________________

logo mali   Apartman MARINA 3 (2)

 Apartman MARINA 3 (2) Apartman MARINA 3 (2) nalazi se na trećem katu kuće. Ukupna površina apartmana je 25 m2, i balkona 5 m2. Apartman je u potpunosti okrenut prema moru i jugu, i ima prekrasan pogled (180°). Idealan je za sve one koji žele uživati u neometanom pogledu na more, otoke i zalazak sunca.

Više

____________________________________________________________________

HRVATSKA    ο    DALMACIJA    ο    MAKARSKA RIVIJERA    ο    PODGORA