O nama

o nama

Dragi gosti i prijatelji,

hvala vam na posjeti naše web stranice. Ako želite provesti ugodan i opuštajući odmor s okusom sunca i mora na pravom ste mjestu. Nalazimo se u sunčanoj i šarmantnoj Podgori, na mirnoj lokaciji u blizini čistog mora i prekrasnih plaža. Na našim web stranicama pokušali smo dati što više informacija o našoj ponudi i o drugim sadržajima koji će vaš odmor učiniti nezaboravnim.

Mi smo obitelj Borić i nudimo Vam smještaj u našoj dobro opremljenoj i modernoj vili ili u jednom od naša tri apartmana s prekrasnim i otvorenim pogledom na more i otoke. Mi smo u turizmu gotovo pola stoljeća, a kroz to vrijeme smo ugostili mnoge zadovoljne turiste iz cijelog svijeta. Od nas možete očekivati ​​gostoprimstvo, ljubaznost i dostupnost, kao i diskreciju. Rado ćemo vam pomoći u organizaciji transfera s aerodroma, pri organizaciji lokalnih izleta, izboru restorana, preporuci za kupnju domaćih proizvoda (maslinovo ulje, vino, rakija) …

Rezervirajte svoj smještaj direktno, bez agencijske provizije. Slobodno nas kontaktirajte, odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.

Dobrodošli u Podgoru!

Uživajte! 

HRVATSKA    ο    DALMACIJA    ο    MAKARSKA RIVIJERA    ο    PODGORA